#NICIOSCUZĂ

În luna ianuarie Comitetul Național Paralimpic Român și JYSK România au lansat campania de responsabilizare socială #NICIOSCUZĂ, care a avut în prim-plan trei sportivi paralimpici români, Ghiorghi Filip fiind unul dintre aceștia.

Prin intermediul celor trei sportivi ai campaniei #NICIOSCUZĂ, Comitetul Național Paralimpic Român și JYSK și-au propus să-i conștientizeze cu adevărat pe oameni de importanța sportului în viața lor, să-i facă să înțeleagă beneficiile extraordinare pe care mișcarea le aduce și să le arate că poți face sport oricând și oricum, fără a mai căuta scuze.

Mesajul campaniei a pornit de la exemplul dat de cei trei sportivi cu dizabilități care fac performanță și participă la competiții interne și internaționale pentru calificarea la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020.

Alături de cei trei sportivi s-au alăturat ca și ambasadori ai campaniei – Dana Rogoz, Lucian Mândruță și Ciprian Muntele.

Aceștia au participat la antrenamentele celor trei sportivi și au avut ocazia să le afle povestea și să descopere cum au încetat să mai folosească scuzele și au început să facă sport. Întâlnirile video luate de ambasadorii campaniei celor trei sportivi sunt disponibile online, website: www.nicioscuza.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *